Meer resultaten voor kookcursus amsterdam 2 personen

Home
kookcursus amsterdam 2 personen
Sushi Workshop Sushi Time wij leren u zelf heerlijke sushi maken.
Ook is het mogelijk een aanvraag te doen voor een groepsworkshop als je groep uit minimaal 8 personen bestaat. Onze workshops worden in ons restaurant in het WTC te Amsterdam of New Babylon Den Haag of op een eigen geregeld de locatie gehouden. Wat kun je verwachten? Onze sushi workshops duren standaard 2 à 25, uur, maar voor groepen kan korter ook op aanvraag.
letselschade
Kookworkshop Amsterdam Peter Pan Kookworkshops en catering.
Pak je agenda en kies een kookworkshop in Amsterdam met open inschrijving naar smaak of geef een kookworkshop kadobon. Voor onze kooklessen in Amsterdam kun je je individueel, met 2 personen of met een klein groepje aanmelden. Kookworkshop met een groep.
camper rondreis europa
kookworkshop Amsterdam Frenzi Cucina.
Bijvoorbeeld; koken met kreeft, koken met truffel of zelf worst maken. vanaf 4250, voor de tapas kookworkshop. vanaf 45, voor de pasta kookworkshop. vanaf 4950, voor een kookworkshop tapas of pasta met dessert en koffie. Optie worst maken is te combineren met één van bovenstaande workshops. Toeslag 5, p.p. Inclusief 4 drankjes p.p. Voor groepen van 10 tot 20 personen. Voor kleinere 5 tot 9 groepen rekenen we een toeslag voor grotere 30 groepen werken we samen met het Amsterdam Art Center als locatie.
atag
Italiaanse kookworkshop in hartje Amsterdam.
Koken met liefde: dat is het motto van deze mediterrane keuken. Tijdens een Italiaanse kookworkshop in Amsterdam leert u de fijne kneepjes van het bereiden van een aantal echte Italiaanse gerechten. Voor iedere gelegenheid. Groepen van 15 tot 45 personen.
relatiegeschenken
Overzicht kookworkshops 2.
Kamerkook kookworkshops en kookcursussen in Amsterdamse kookstudio's. Eat2gather culinair organisatiebureau voor teambuilding, workshops etc. Moeders Keuken Hollandse en Mediterrane keuken. Peter Pan Kookstudio, veel biologisch, ook voor vegetarisch. The man with the pan Kookworkshops, catering, webwinkel e.a. De Amsterdamse Kookschool Kookworkshops, kookles, catering en events, proeverijen, private dining en teambuilding. Kookfabriek Amsterdam Culinaire events voor 1 450 personen.
citizen dealer
Kookstudio's' Smulweb.nl.
Met de kookpub wil ik mensen op een gezellige en inventieve manier met het bereiden van eten leren om gaan. Daarbij werk ik met groepen van minimaal 8 en maximaal 12 personen. Grotere groepen is ook mogelijk, maar dan graag in overleg. Waardering 0 van 5. Laat u de fijne kneepjes van het vak bijbrengen. deKookschool.nl heet u gastronomisch welkom in het hart van Utrecht. Maak eens nader kennis met de Haute Cuisine. En laat u inspireren door zelf zowel traditionele als revolutionaire gerechten te bereiden. deKookschool.nl nodigt u uit om in een gezellige, informele sfeer een leerzame kookcursus te volgen.
makelaar ede
Kookles Irawaddy Royal Thai Cuisine.
De Thaise keuken is bekend om de grote variatie en het gekruide eten. Het koken van een goede Thaise maaltijd is een kunst, een kunst die voor iedereen te leren is. Tijdens onze lessen krijgt u instructies en begeleiding van onze bekende Thaise koks Khun Nok en Khun Phon.
Kookworkshop Steaks maken VVC.
Actief dagje uit. Actieve uitjes buiten. Bedrijfsuitje Zuid Holland. Bedrijfsuitje Den Haag. Kookcursus, koken cursus. Kookworkshop high tea. Kookworkshop op maat. Leuk dagje uit. Leuk dagje weg. Outdoor cooking workshop. Rijvaardigheidstraining eigen auto. Teambuilding Den Haag. Teambuilding Zuid Holland. Uitje voor 2.
Keizer Culinair Reviews en ervaringen Keizer Culinair feedbackcompany.com.
It was not clear that we needed to go to the location at Keizersgracht 3761, 1016 GA Amsterdam. We first went to the other one. Zou je ons aanbevelen? 05-01-2019 De reservering via de website en de communicatie verliep vlekkeloos.
Koken Beste 7 in Noord-Holland DagjeWeg.NL.
Bij de Indiase Kookcursus leer jij binnen no time als een echte Indiase keukenprinses koken! elke dag geopend. Kookparty, altijd leuk., Boek de Kookparty in Alkmaar. Een super leuke belevenis. Kookparty, altijd leuk., Boek de Kookparty in Amstelveen, Noord-Holland. Met collega's' eropuit? Vind je bedrijfsuitje! meer arrangementen Noord-Holland koken workshop. voeg je eigen arrangementen toe. Tot 10, korting Beleef Amsterdam op de tast met CtheCity! Tot 250, korting In het Klederdrachtmuseum vind je klederdracht van verschillende regio's. Win 2 kaartjes voor Escher in Het Paleis.
Kookworkshop Amsterdam vanaf 35 tot 80 p.p.
Wil je dat de mensen op jouw kookfeestjes met wilde gebaren praten over jouw smaakcombinaties? Dan is deze workshop Italiaan koken een hele leuke aanrader. Wil je meer weten over de mogelijkheden van een Italiaanse kookworkshop in Amsterdam, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan.

Contacteer ons