Resultaten voor kookcursus indonesisch

Home
kookcursus indonesisch
Workshops Indisch koken Millie's' Indische Keuken.
Workshops Indisch koken. Maak van je bedrijfsuitje, teambuilding, vrijgezellenfeestje of familiereünie echt iets bijzonders! Kom gezellig Indonesisch koken bij Millies. Het is verrassend leuk voor iedereen, ongeacht leeftijd en groepssamenstelling. En ervaring in de keuken is niet nodig. Iedereen trots op elkaars kookkunsten.
steps
Indonesische Kookworkshop Workshops Culinair I Love Workshops.
te bereiden voor het volgende personeelsuitje, of voor je aanstaande bruid en haar familie. Met een kookcursus maak je pas echt indruk! Krijg je geen genoeg van al het lekkers? Kies dan voor het uitgebreide assortiment, er wordt dan een sweetplankje geserveerd.
velux
Indische kooklessen bij Rien.
Dorien Zoet, ofwel Rien brengt je in een aantal kooklessen de basis van de Indische kookkunst bij. De cursus Indisch koken bestaat uit 4 lessen voor de beginnende Indische kok. Hierna is er ook nog de mogelijkheid om kooklessen voor gevorderden te volgen.
camper verhuur den haag
Indonesisch restaurant Arnhem Rasasari.
Welkom bij Indonesisch restaurant Rasasari in Arnhem. Bij Rasasari ofwel verschillende smaken bereiden wij al ruim 50 jaar Javaans Indonesische gerechten zoals ze in Indonesië worden bereid. Elke dag staat oma met haar dochter in de keuken voor u om verse gerechten klaar te maken.
glasfolie suncontrol
Kookworkshop Indonesisch Koken Leeuwarden City Events. lce_personen_icon. lce_favorite_icon_remove. lce_duur_icon. lce_inclusief_icon. lce_exclusief_icon. lce_question_icon. lce_favorite_icon_remove.
Alle categorieën Jouw event op maat? Kookworkshop Indonesisch Koken. Bekijk alle foto's.' Home Uitjes Culinaire arrangementen Kookworkshop Indonesisch Koken. Een culinaire reis naar Sumatra, Java en Bali. De Indonesische keuken is zeer gevarieerd: elk eiland heeft zijn eigen gerechten. Kruidig en soms pittig, maar altijd vol van smaak.
slotenmaker amsterdam
Culinair Volksuniversiteit.
Of u nu kiest voor het maken van zoetigheden tijdens een workshop bonbons maken, verse hartige Italiaanse pasta wilt leren maken in een pasta workshop of de Oosterse keuken wilt ontdekken tijdens een cursus Thais koken, bij Volksuniversiteit Utrecht geniet u samen van het maken en proeven van diverse culinaire hoogstandjes.
seo bedrijven
Culinair Kursusprojekt IJsselstein.
U bent hier. Culinair koken voor mannen. Deze activiteit is gepland, u kunt zich inschrijven. Vanaf donderdag 12 oktober 2017 van 2000: uur tot 2215: uur. 5 lessen van 2 uur en 15 min, om de 2 weken. Locatie: De Baanbreker.
KOOKWORKSHOPS AMSTERDAM Paulien Culinair.
AGENDA INDONESISCHE KOOKWORKSHOP. De Indonesische kookworkshop is alleen per groep te boeken met 6 à 8 deelnemers. U kunt dan in overleg met Paulien zelf een geschikte datum kiezen. Tijdstip: van 18.00 uur tot ongeveer 21.30 uur. De kosten van een Indonesische Kookworkshop zijn 45, pp.
Bijzondere en unieke kookworkshop in Nijmegen! Uit-koken.
De uiteindelijke prijs is altijd inclusief een goed gevuld glas met bier, fris of wijn al naar gelang uw wensen. Echt Indonesisch koken met Bettie en Marlôt. Heeft u altijd al een keer écht Indonesisch willen leren koken? Dit is uw kans!
Oosterse kookworkshop Peter Pan Kookstudio.
Verfijnde Aziatische workshop. Een compilatie van exotische, bij elkaar passende gerechten uit verschillende Oosterse landen. De Thaise en de Indonesische keuken vormen de basis voor deze spicy kookworkshop. Courgettekoekjes met zure room met limoen kardemom. Thaise inktvis met pittige saus.
Particulieren.
Hier worden de kooklessen en workshops gegeven aan iedereen die interesse heeft in de Indonesische keuken. Indonesisch leren koken in één of meerdere avonden. U krijgt een goed idee van de ingrediënten en de manier van koken die nodig is voor een goede Indonesische rijsttafel. Wij zorgen dat alles voor U klaar staat zodat we meteen aan de slag kunnen. Ik leer U hoe U de ingrediënten moet bewerken en uiteindelijk wordt er gezamenlijk gekookt, gebakken en gegrild. Voor mijn workshops hoeft u echt geen meesterkok te zijn. Als koken uw liefhebberij is, zult u veel plezier hebben van mijn workshops. In overleg kunnen we het menu samenstellen dat U graag zou willen leren bereiden, ik kan U daarin adviseren of U maakt gebruik van het menu wat ik zelf heb opgesteld. De workshops kunnen in overleg op iedere dag gehouden worden. Kosten per persoon zijn: 1 workshop/kook les 1 avond 4750. 1 kookcursus bestaande uit 4 workshops 4 avonden 14500.

Contacteer ons