Op zoek naar vegan kookcursus?

Home
vegan kookcursus
Biologische kookworkshops in Leiden en Amsterdam.
Kookworkshops en kookcursussen in Warmond, Leiden Amsterdam. Nu is het weer het seizoen: voor vergeten groentes menu 5 en 6. Kookworkshops en kookcursussen in Warmond, Leiden Amsterdam. Nu is het weer het seizoen: voor vergeten groentes menu 5 en 6.
vegan utrecht
Indiase kookworkshop Vegan Secrets of India Vetjebol.
Een tijdje terug waren we bij een vegan pop-up dinner van Secrets of India en daar hebben we genoten van verschillende Indiase gerechten. We hebben nu ook een Indiase kookworkshop gedaan bij Secrets of India om zelf ├ęcht Indiaas te leren koken!
waalre restaurant
Kookworkshops Kookwinkel Oldenhof.
Welke Crock-Pot past bij u? Om u op weg te helpen bij het kiezen van de juiste Crock-Pot hebben wij de verschillende types voor u toegelicht. Kookcursus of kookworkshop volgen? Met een kookcursus of kookworpshop leer je op een snelle en leuke manier koken.
Kookcursus Fabulous Vegan! Nederlandse Vereniging voor Veganisme.
Ook kennismaken met de plantaardige keukenDoe dan mee met de kookcursus Fabulous Vegan! Goed nieuws voor lekkerbekken die meer plantaardig willen koken! Vanaf dinsdagavond 29 oktober 2013 geven Femke van den Heuvel van restaurant VlamIndePan in Haarlem en Mirjam Jansen van vegafabulous! in Harderwijk een korte, plantaardige kookcursus Fabulous Vegan!
Nederlands Vegan Sundays.
Vegan Sundays vindt dat deze manier van eten mensen niet alleen gelukkiger en gezonder maakt, maar er ook voor zorgt dat ze duurzaam en in harmonie met hun omgeving gaan leven. Neem gerust contact op als je vragen hebt of interesse in een van de diensten van Vegan Sundays.
Workshop Ayurvedisch Koken Het Ayurveda Instituut.
Daarna gaan we samen al het bereide uitproberen en eten. De kookworkshops bestaan uit het bereiden van vegetarische maaltijden en bij belangstelling puur veganistisch. We werken in een ruime, sfeervolle en goed geoutilleerde kookstudio. In de Agenda vind je de data waarop er weer een kookworkshop plaatsvindt.
Volksuniversiteit Anita's' kooklessen.
Hieronder het programma van dit cursusjaar. Als u doorklikt op de site van de volksuniversiteit staat daar verdere informatie. In het seizoen 2018 /2019 zijn er bij de volksuniversiteit Gouda ook weer verschillende kookcursussen. De kooklessen duren 3 uur per lesavond.
By Mischa Leefstijlkok Kookcursus Kookworkshops.
Leefstijlkok Kookcursus Kookworkshops. Niets smaakt zo goed als gezond zijn. By mischa's' concept. Waarom By Mischa? Wil jij ook thuis elke dag opnieuw smaakvoller en gezonder koken? Leer dan in 4 avonden de basis van gezond en lekker koken. Elk aspect van een lekkere, goede maaltijd wordt behandeld.
Kookstudio Riel Kookworkshops regio Tilburg / Goirle.
Heerlijk koken en genieten bij Kookstudio Riel. Kookstudio Riel is een prachtige kookstudio met een klassieke uitstraling. Een kookavond vol culinaire verrassingen en heerlijke wijnen. 5133 NL Riel. Joep van Iersel: 06-53322583. Walter Zwijsen: 06-18134001. Powered by DANVO Kookstudio Riel.
Over Karin.
Take away en productie. Meer dan 30 jaar word ik geinspireerd door de macrobiotiek en heb ik koken tot mijn beroep gemaakt. Gaandeweg is koken echt mijn passie geworden en sta ik elke dag met veel plezier in de keuken.
Vegetarische koksopleiding VIP Health and Nutrition.
Voor de goede amateur chef. Wil je wel technieken, je smaakontwikkeling en je productkennis verbreden, maar nu nog niet professioneel aan de slag, dan is onze online cursus vegetarisch koken Veggie chef online Basics iets voor jou. Word vegetarische professional.

Contacteer ons