Meer resultaten voor kookcursus utrecht

Home
kookcursus utrecht
Surinaamse Kookworkshops ExoticTaste.
U hoeft geen chefkok te zijn om lekker Surinaams te leren koken! De Surinaamse kookworkshops van ExoticTaste worden gegeven op onze super mooie locatie, Urban OUTKA, in Utrecht. Er is ruimte voor zowel kleine groepen als grotere groepen tot 25 personen.
Kookstudio in Utrecht De Meern Het Kookpaviljoen Kookworkshops.
U wilt met een gezelschap eens wat anders dan gewoon uit eten? Dan is een bijzonder leuk alternatief een kookworkshop. Kookworkshops in Utrecht zijn populair, ook met name voor bedrijven. Afdelingsuitjes, teambuilding of zelfs met klanten worden bij ons kookworkshops geboekt.
Marokkaanse kookles Marokkaanse Kookworkshop in Utrecht.
Tijdens deze Marokkaanse kookles in onze keuken in Enschede maak je kennis met een van de meest gevarieerde en veelzijdige keukens uit het Mediterrane gebied. Invloeden van onder andere de Joodse, Turkse en Portugese keuken komen aan bod. Onder het genot van verse muntthee gaan we verschillende hapjes bereiden, in de vorm van tapas. Ware smaakexplosies ontstaan door de combinatie van verschillende kruiden en specerijen. Een ideaal uitje voor een grote of kleine groep deelnemers. Een Marokkaanse kookworkshop om je smaakpapillen te verrassen! 26 november 2020, klik hier om deel te nemen. Kijk ook eens bij de andere kookworkshops die wij in Utrecht geven, zoals: de Thaise kookworkshop, de Italiaanse kookworkshop, of de Israëlische kookworkshop.
boerinendekok.nl.
Of je nu komt voor een kookworkshop in onze tot kookstudio omgebouwde stal of juist voor een vergaderlocatie in Amstelveen met landelijke uitstraling: bij Boerin en de Kok ben je aan het juiste adres. Wil je verder leren koken? Dat kan in een kookcursus Basistechnieken of Italiaanse kookcursus.
Veganistische catering De Gewilde Keuken.
Als u dit wenst kan het ook elders in het land, mits er een professionele keuken beschikbaar is. In de kookworkshop, die geschikt is voor organisaties én particulieren, leer je als groep de fijne kneepjes van vegan koken in theorie en praktijk. Vegan kookworkshops in Utrecht augustus 16th, 2019 Jantien. Sharing is Caring! Tagged: catering, De Gewilde Keuken, kookworkshop, Vegan, vegan koken, vegan utrecht.
Kookworkshops ideeën 50 workshops. star. Beste website van het jaar 2018. home. home-fill. info. phone. add-homescreen. 1001-border. whatsapp-share. whatsapp. messenger. facebook. twitter. youtube. google-plus. email. email1. search. filter. calendar. loc
Kinderfeestjes in Amsterdam. Kinderfeestjes in Rotterdam. Kinderfeestjes in Den Haag. Kinderfeestjes in Utrecht. Kinderfeestjes in Eindhoven. Kinderfeestjes in Groningen. 1 4 personen. 5 9 personen. 10 24 personen. 25 49 personen. 50 100 personen. Meer dan 100 personen. 2 10 kinderen.
Samen de keuken in! De Kookfabriek.
Laat u inspireren door onze bekende chefs en beleef een leerzame en gezellig kookworkshop in één van onze vestigingen. De Kookfabriek Utrecht. De Kookfabriek Utrecht is sinds 2014 gevestigd in de oude spoorwerkplaats van de Hollandsche Spoorweg Maatschappij. Bij De Kookfabriek blijven de cultuurhistorische spoorwerkplaatsen behouden door een gezellige culinaire activiteit. Wij organiseren culinaire workshops voor groepen vrienden, collegas of relaties. Gezelschappen zijn welkom van 8 tot 140 personen. Maar ook als u alleen bent kunt u zich inschrijven voor een van onze workshops. Bij de Kookfabriek staat samen koken centraal. Onze kookstudio in Utrecht biedt plaats aan grote groepen en dat maakt de ruimte ideaal voor een korte kookcursus tijdens bedrijfsuitjes, teambuildings en familiereünies.
Culinair Volksuniversiteit.
Dan hebben wij meerdere kookworkshops in Utrecht waar u culinair van zult genieten. Zo kunt u denken aan het leren van het maken van authentieke hartige Italiaanse pasta en kunt u de Oosterse keuken ontdekken met een cursus Thais koken. Verbreed uw culinaire kennis met een hartige kookworkshop in Utrecht.
Kookschool Castricum is er voor iedereen die bekwaam wil leren koken.KOOKSCHOOL CASTRICUM Kookshops Kookcursussen Koksopleidingen.
KOOKSCHOOL CASTRICUM HEEFT VOOR JOU ECHTE GIESSERMESSEN TE KOOP! BESTEL VIA KOOKSCHOOL CASTRICUM HET ALS BESTE KOOKBOEK TER WERELD BEKROONDE: PUURST! PUURST is het nieuwste boek van Jonnie en Thérèse Boer De Librije en is via Kookschool Castricum te bestellen.
Veiligheidscontrole nodig.
We gebruiken cookies om inhoud en advertenties relevanter te maken en je een veiligere ervaring te bieden. Als je op de website klikt of op de website navigeert, ga je ermee akkoord dat we op en buiten Facebook informatie verzamelen via cookies.
Kookmeesters: Kookstudio in hartje Utrecht.
Ook is het mogelijk om aan verschillende tafels van twee tot vier personen te dineren. Kortom, wij passen onze ruimte aan op jouw wensen! Onze prachtige locatie in hartje Utrecht is ook beschikbaar voor diners, feesten, bruiloften, of als vergaderlocatie. Uiteraard bieden wij ook de mogelijkheid om na afloop van een vergadering of training, verdere teambuilding te stimuleren door samen te koken, dineren of borrelen.

Contacteer ons