Resultaten voor kookcursus voor mannen

Home
kookcursus voor mannen
Kookcursus voor mannen 55 Nieuws Agenda Porthos: Welzijn, Zorg en Opgroeien in Middelburg, Vlissingen en Veere.
Aan het woord. Senioren Nieuws Agenda Kookcursus voor mannen 55. Kookcursus voor mannen 55. In ontspannen sfeer samen koken. De grondbeginselen van een gezonde maaltijd klaar maken: welke ingrediƫnten en de volgorde, etc. Woensdag 17.00-21.00 uur. Startdatum: 5 oktober 2011.
Koken voor mannen 60 Leuth Forte Welzijn.
In GROESBEEK was de eerste cursus zo succesvol dat de koks vroegtijdig met een nieuwe cursus gaan beginnen! De cursus betreft 10 bijeenkomsten voor mannen van alle leeftijden en wordt door een ervaren hobby-kok gegeven met op de achtergrond ondersteuning van een professionele kok.
foto's' kookcursus PCOB, christelijke ouderenorganisatie.
Sneek heeft een kookcursus voor mannen georganiseerd. Ongeveer 20 mannen gingen met frisse moed aan de slag in de keuken van het Bogerman college in Sneek. Onder Leiding van de heer Pieter van der Luit, docent Bogerman, Restaurant Lekker-nij worden de eerste beginselen van het koken bijgebracht.
Kookcursus voor mannen Man en Pan krijgt een tweede editie.
Bergen op Zoom. Kookcursus voor mannen Man en Pan krijgt een tweede editie. Door: Vera de Geus zaterdag 8 februari 1509: 2020. HOEVEN Na het succes van de eerste cursus, komt er een nieuwe beginnerscursus koken voor mannen in Het Punt.
Kookcursus voor mannen 1958 YouTube.
Kookcursus voor mannen 1958. Nederlands Instituut voor Beeld en Geluid. Afmelden bij Nederlands Instituut voor Beeld en Geluid? Abonneren Geabonneerd Afmelden 215K., Wil je hier later nog een keer naar kijken? Log in om deze video toe te voegen aan een playlist.
Kookworkshop voor mannen.
Koken met kids 4-04-2017. Koken voor mannen. gym voor ouderen. Teken en schildergroep. Internationaal koken voor mannen. Kerstvoorstelling Tovy en Joly. Kookworkshop voor mannen. Koken Kids Westhoffhuis. Bekijk ons archief. Copyright Stichting Sociaal Cultureel Vormingswerk Lunteren Privacy Policy Webdesign Webhosting Internetbureau gett.
Lekker leren koken: kookcursus voor mannen bij Pluspunt.
Lekker leren koken: kookcursus voor mannen bij Pluspunt. Lekker leren koken: kookcursus voor mannen bij Pluspunt. Door Redactie op Maandag 24 september 2018, 846: uur pluspunt Regionaal. Bron: Pluspunt Zandvoort. ZANDVOORT De succesvolle kookcursus voor mannen vanaf 60 jaar gaat binnenkort weer van start!
Mannen met pannen DeMooiRooiKrant.
Sint-Oedenrode De kookcursus voor mannen, die in Rooi door de KBO wordt gegeven, bestaat ongeveer tien jaar. Het was destijds een initiatief van Marcel Janse. De cursus werd in het begin in Odendael gegeven en een paar jaar later in het Damiaancentrum.
Buitenpost Verhalend koken met mannen Tijd voor talent.
Verhalend koken met mannen. De kookcursus staat onder culturele leiding van Hubert Luymes kunstreiziger, en is bedoeld voor mannen vanaf 50 jaar in Buitenpost en omgeving. De ingrediƫnten voor de kookcursus zijn praktisch: de mannen leren een eenvoudige, verrassende en voedzame maaltijd te maken.
Koken met kerels ROC van Twente.
Koken met kerels. hoe ziet de cursus er uit? Wat is er nu leuker dan met een stel mannen onder elkaar de keuken in te gaan en vervolgens gezellig alles op te eten! voor wie is deze cursus bedoeld? Een gezellige en leerzame workshop voor zowel de beginnende als de meer gevorderde kok!
Cursus Koken voor mannen van 50 weer van start Oosterhout.
Voor het tweede achtereenvolgende jaar wordt de kookcursus speciaal voor mannen van 50-plus georganiseerd voor mannen die de pollepel willen zwaaien in de keuken. Tijdens de cursus leren mannen de basisvaardigheden zoals het koken van aardappelen, groenten en het maken van stevige gehaktballen.

Contacteer ons