Resultaten voor kookcursus librije

Home
kookcursus librije
Librije SHOPPEN Koken Librije's' Workshops.
1000: 1300: uur. Uitgebreid ontbijten met familie en vrienden: in de wereld van De Librije maken wij er dagelijks een uitgebreide en unieke beleving van! In Librijes Atelier mag u de kunst van onze chef-kok afkijken en zelf een verrassend ontbijt bereiden.
stokke balansstoel
Kookworkshop Librije Librije's' atelier Zwolle 1 review DagjeWeg.NL.
Een workshop feestelijke hapjes maken is een leuk uitstapje met collega's, maar er is nog veel meer keuze in het aanbod workshops! Librije's' atelier in Zwolle leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, vriendinnendag en workshop. Deze activiteit is geschikt voor volwassenen.
kinkerstraat sleutelmaker
Librije SHOPPEN Mondvermaakjes Koken Librije's' Workshops.
Deze kleine amuses worden op een creatieve en bijzondere manier gepresenteerd en smaken ook nog eens ontzettend lekker! Sorteer op Positie. Set Product as New from Date. 2019 19 apr. 2019 19-04-2019: Librije's' zoetigheden. 3 mei 2019 3 mei 2019 03-05-2019: Mondvermaakjes.
Sea
Librije SHOPPEN Librije's' Workshops.
In de wereld van De Librije zijn wij gek op zoetigheden; van prachtige desserts tot heerlijke friandises. Wat het zo bijzonder maakt, is de opbouw van de smaken en structuren. Het uiteindelijke plaatje is zeker net zo belangrijk, want het oog wil ook wat.
beveiligingscamera
Workshops.
De cadeaupas wordt geleverd in een mooie luxe box. Cook like a chef. Eten zoals in De Librije maar dan aan je eigen eettafel. Bestel de box met het 4-gangenmenu dat Jonnie en Thérèse Boer samenstelden. Cook Like a Chef.
colostrum creme
Librije SHOPPEN Librije's' Atelier.
Van 17 t/m 25 februari is De Librije wegens vakantie gesloten. Hierdoor is het helaas niet mogelijk om een workshop te reserveren in Librijes Atelier. Vanaf 25 februari as. kunt u weer via deze site een reservering maken. Wij vragen hiervoor uw begrip.
isae 3402
Librije SHOPPEN Koken Librije's' Workshops.
1830: 2230: uur. In de keuken van De Librije wordt gewerkt met veel verschillende soorten vis. Het bereiden van de diverse vissoorten is niet altijd even makkelijk. 28-06-2019: Culinair Festijn. 1830: 2300: uur. Tijdens deze workshop gaat u aan de slag met de combinatie van eten en wijn. Een waar Culinair Festijn. 1830: 2230: uur. Onder begeleiding van onze chef-kok van Librije's' Atelier gaat u samen met andere kookliefhebbers culinair aan de slag met een 3-gangen shared dining menu, samengesteld met gerechten uit het nieuwste kookboek van Jonnie en Thérèse Boer: Thuis. 19-07-2019: Koken met Kerels. 1830: 2230: uur. Bij Librije's' Atelier vinden wij het tijd voor een stoere kookcursus voor echte kerels!
miele vaatwasser
AEG Cooking Club Librije's' Atelier AEG. laundry-icon-aeg. cooking-icon-aeg. dishwashing-icon-aeg. cooling-icon-aeg. small-kitchen-appliances-icon-aeg. vacuum-cleaners-icon-aeg. air-comfort-icon-aeg.
De chefs van De Librije helpen u bij het bereiden van een voor en hoofdgerecht, dat u daarna met de andere deelnemers gezellig op kunt eten. Tijdens de creatie van deze bijzondere gerechten wordt er uiteraard gebruik gemaakt van de AEG combi-stoomovens, hierbij zullen echter niet alle verschillende functies uitgebreid aan bod komen.
linkbuilding specialist
Librije SHOPPEN Eendaagse lessen koken Koken Librije's' Workshops.
Bij Librije's' Atelier vinden wij het tijd voor een stoere kookcursus voor echte kerels! 17-08-2019: 4-gangen koken. 1830: 2230: uur. Tijdens deze cursus kookt u een viergangen Librije-menu en geniet u van de door uzelf gemaakte gerechten. 13-09-2019 Gek op Wijn Koken. 1130: 1530: uur. Bij De Librije draait alles om genieten van perfecte wijn-/spijscombinaties.
zonwerende raamfolie

Contacteer ons