Zoeken naar kookcursus mechelen

Home
kookcursus mechelen
Campus Mechelen Syntra AB.
Syntra AB heeft campussen op 3 verschillende plaatsen in Antwerpen en Vlaams-Brabant. Check de overzichtspagina voor een lijst van alle opleidingen van Syntra in Mechelen. Je vindt de campus eventjes buiten het centrum van Mechelen. De Syntra-campus in Mechelen is bereikbaar met het openbaar vervoer en met de wagen.
goede dakwerker mechelen
Workshops / Kooklessen mechelen Wattedoen.be.
W D V Za Sjolaa Mechelen Kinderen 8. Ayurvedische vegetarische kookcursus basis. M D W D V Za Zo Niet bekendgemaakte Lier 22 km. Workshops la Carte. D W D V Za Minestrone Cookbooks @ de Koninck Antwerp City Brewery Antwerpen 1 30 km.
teambuilding mechelen
Donderdag Veggiedag Vormingplus regio Mechelen.
Doorheen het hele jaar vind je bij ons vegetarische kookcursussen als de basiscursussen vegetarisch koken, vegetarisch broodbeleg, vegetarisch brunchen, vegetarische stoofpotjes, vegetarische wereldkeuken., stad Mechelen, EVA, Mechelen Klimaatstad e.a. Bekijk de brochure of registreer je om ze gratis in je bus te krijgen.
logistieke
Kooklessen De tafel van Tine.
Thematisch of op maat koken; in een workshop of met vrienden of familie 8-10 personen, leuk in de keuken met de kids: la louche zorgt voor een plezierige ervaring in een bijzondere omgeving waar iedereen wat van opsteekt. En nadien lekker van smult!
pizzakraam
Kooklessen en workshops.
Locaties: Cook and Herb, St Job in t Goor max 7 personen, in de serres of aan het meer bij de afdeling Cook and Herb, De Wintertuin te Hever tussen Mechelen Leuven van 6 tot 20 pers. In de moes en kruidentuin te Wijnegem.
sociale leningen
Kom naar het Olivetenhof.
In Mechelen komt jong en oud opnieuw naar buiten. Wij willen daar ons steentje toe bijdragen en hiervoor aan redelijke prijzen onze lokalen en zalen aanbieden. Wat kan je er doen? Familiefeest, cafbezoek, kookcursus, receptie, Eigenaarsvergadering, gameweekend, volwassenenonderwijs, huwelijksfeest, hoorzitting, hobbycursus, bestuursvergadering, verjaarfeest, kinderopvang, kookles, taallessen, babyborrel, zangavond, Olivetenmenu, Yoga, Quizavond.
Koken Crescendo CVO.
Home Opleidingen Koken. Er zijn zoveel verschillende manieren om met voeding om te gaan. Ons streefdoel is om onze dagelijkse kost te voorzien van een feestelijk jasje. Koken is hip! Kijk maar naar de talloze tv-programmas en kookboeken die gemaakt worden.

Contacteer ons