Op zoek naar kookcursus noord holland?

Home
kookcursus noord holland
Ab's' Cookery Catering, kookworkshops, private dinner.
Met mijn bedrijf Abs Cookery verwen ik klanten met culinaire lunches en diners, bij hen thuis of op locatie. Daarnaast verzorg ik kookworkshops en kookclubs voor mensen die, net als ik, graag genieten van een mooie maaltijd en de fijne kneepjes van het culinaire koken willen leren.
kookles amsterdam
Kookstudio, catering en kookworkshop Amsterdam Peter Pan.
Bij Peter Pan bent u op het juiste adres voor uw catering op maat. De koks van Peter Pan werken met hart en ziel met verse seizoensproducten en vrijwel uitsluitend duurzame ingrediënten. Zin in een leerzame kookworkshop of tongstrelende catering?
seo specialist
Kookworkshop Noord-Holland WegmetdeBaas.
BetsyBOX: Koken op je bedrijf of met zn allen op de Betsybike! In teams à 2 personen koken vanuit de BetsyBox, om vervolgens samen aan tafel te gaan. Op uw bedrijf gunstig mbt WKR-regeling, ergens op locatie of met alle benodigde spullen op pad met de BetsyBikes en onderweg een kookplek.
samsung
Kookworkshops in Amsterdam Kookworkshops in Amsterdam.
Tevens bieden wij individuele kookworkshops oftewel kookcursussen op individuele inschrijving of voor kleinere groepen. Zie de kookcursus pagina voor meer informatie. Hier onder staan een aantal mogelijkheden, maar er is altijd ruimte voor andere suggesties. Kookworkshops ook als kookcursus voor beginners.
strandtas
De keuken van Yvette, indische kook workshops en catering.
Yvette is duidelijk goed thuis in de Indische keuken en wist ons snel op weg te helpen. Inspraak was altijd mogelijk met bijv in de te maken recepten of als er een avond uitviel door omstandigheden. Dus twijfel je dit te gaan doen. Wij vinden haar kookcursus echt een aanrader!
airbnb app
Vegatopia Indiase kookles.
Het Vegatopiateam maakt het chapatideeg en een perenchutney. Gelukkig houdt Rada een oogje in het zeil, want ondanks de tips om van te voren het recept goed door te lezen en de kruiden te mengen, komen we al snel in tijdnood.
kinderfeestje noord holland
Tips adressen voor kinder kookfeestjes Kidsproof Kop van Noord-Holland.
Deel je tips met ons. Tip Kidsproof aan een vriendin. Volg Kidsproof Kop van Noord-Holland. Kidsproof 2018 info@kidsproof.nl Alle kinderactiviteiten, uitjes en de leukste tips voor ouders met kinderen tot ongeveer 12 jaar in Kop van Noord-Holland vind je hier!
De leukste kookscholen voor kinderen mét en zonder ouders Culy.nl.
Wil je ze een stoomcursus geven, dan is er het Kinderkooklab: in de eerste of de laatste week van de zomervakantie koken ze een week lang élke dag. Ook zijn er toffe excursies, zoals wildplukken, worsten draaien, fileren of barbecuen.
Landgoed Het Hof Bergen blooming Landgoed Het Hof. Vector Smart Object.
Het Hof beschikt over stijlvolle ruimtes en boardrooms die bij uitstek geschikt zijn voor zakelijke ontmoetingen; conferenties, vergaderingen, strategische sessies en events. Daarnaast is Het Hof ook een plek om een ontvangst te organiseren ter gelegenheid van een bijzonder moment.
DE 10 BESTE kookcursussen in Noord-Holland TripAdvisor.
Kookcursussen in Noord-Holland. Kookcursussen in Noord-Holland. Wanneer wilt u op reis? Terug naar alle bezienswaardigheden. Kaartbewerkingen zijn gepauzeerd. Zoom in om de bijgewerkte info weer te geven. Je filters zijn nog steeds actief. Er staan geen spelden in het zichtbare kaartgedeelte.
Samen in de keuken.
Wil je met een grote groep, het hele bedrijf of familie, een kookworkshop volgen dan kan dat tot maximaal 25 personen. Je kan dan in overleg je eigen thema en datum kiezen, uiteraard is onze kookstudio priv voor jullie gereserveerd.

Contacteer ons