Zoeken naar wijndegustatie

Home
wijndegustatie
Wijncursus, Smaak Workshop of wijndegustatie Entrepot du Vin.
Winkelmandje Mijn account Contact Over Ons. Nieuws Wijncursus, Smaak Workshop of wijndegustatie. Wijncursus, Smaak Workshop of wijndegustatie. Wil je wijn beter begrijpen? Neem deel aan een Smaak Workshop, organiseer een degustatie of schrijf je in voor een wijncursus. Houd je van een goed glas wijn?
Wijndegustatie Soulmate.
Soulmate heeft een aanrader in petto, namelijk een wijndegustatie met een topsommelier. Op zaterdag 25 september is de place-to-be" de Brasserie-Lounge Track 75 in Harelbeke Stationsplein 1A. Op het programma een wijndegustatie en kaasavond. Ontvangst met een glaasje bubbels en hapjes om 19u, start degustatie en kaasavond om 20u.
Wijndegustaties Vinhmm.
De wijndegustatie kan in het geval van een kleinere groep mensen plaatsvinden in onze wijnkelder maar regelmatig worden er ook groepsdegustaties georganiseerd. Door u in te schrijven op onze nieuwsbrief blijft u op de hoogte van onze evenementen. Wat kost een wijndegustatie?
Wijndegustatie Kiwanis Zottegem-Egmont.
Ieder voorjaar organiseert Kiwanis club Zottegem-Egmont in samenwerking met DeWine en BMW garage Meerschman een wijndegustatie. Wij verwelkomen u graag opnieuw op 7 8 maart 2015. Exquise Italiaanse wijnen en andere streekproducten worden te koop aangeboden ten voordele van de lokale sociale doelen.
Kalender wijnproeverijen winetasting.be.
De truc met de kleine wijnflesjes zal uw wijnliefhebbersleven misschien veranderen. Het principe is eenvoudig: giet wijn uit een wijnfles van 75 cl, bijvoorbeeld restjes na een maaltijd of proeverij, over in een glazen flesje van 375, cl, 25 cl of kleiner, afhankelijk van de hoeveelheid.
Wijndegustatie Foodpairing in Gent Gratis offerte?
Wijndegustatie Foodpairing is een gezellige tasting waarbij jullie uitleg krijgen over de 6 tot 8 verschillende wijnen die jullie gaan proeven. Smaakbeleving is natuurlijk heel persoonlijk maar toch kan er in het algemeen iets gezegd worden over druivensoorten, de regio waar ze vandaan komen en de meest voorkomende of bijpassende gerechten.
Wijndegustatie verkoop 2019 6e editie Registratie, vrij, 29 nov. 2019 om 2000: Eventbrite.
LEO Club Antwerpen Voorkempen heeft de oplossing en nodigt u van harte uit op de 6e editie van haar jaarlijkse wijndegustatie verkoop! Wederom in samenwerking met wijnhandel Despert, geven wij u ook dit jaar tussen 20.00 22.00 de gelegenheid om gratis een uitgebreide wijnselectie te degusteren.
Wijndegustatie De Lozen Boer.
De Lozen Boer nodigt u graag uit op een uitzonderlijke degustatie en verkoop van zelf geïmporteerde wijnen op zondag 6 oktober 2019. De degustatie vindt niet plaats in de Lozen Boer, maar op t Hof van Keysers in de Kerkstraat 24, 9080 Zaffelare.
Een wijndegustatie aan huis voor 12 personen met Nicolaus Vlaanderen.
You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website. Een wijndegustatie aan huis voor 12 personen met Nicolaus Vlaanderen. 2 aanbiedingen beschikbaar In de categorie geschenkbonnen Wijnworkshop. Een wijndegustatie aan huis voor 12 personen met Nicolaus Vlaanderen.
Wijndegustatie Rodrigues-Wijnen.
Geplaatst op November 20, 2017 November 20, 2017 door DenDirk. Wijnhandel Rodrigues nodigt u uit voor een wijndegustatie in de. Oude Baan Gent-Antwerpen N70. Lozen Boer, 3 9080 Lochristi. Zaterdag 25 November 2017. Van 16u00 tot 22u00 in zaal Isabelle.
Vineria Testa Rossi Vilvoorde.
Wijndegustatie met aangepaste gerechten. We bieden ook wijndegustaties met aangepaste gerechten. Zo verenigen we het beste dat Itali├ź te bieden heeft en stappen jij en je gezelschap een beetje wijzer en helemaal voldaan weer buiten. Zou je graag een wijndegustatie boeken?

Contacteer ons