Zoeken naar wijndegustatie

Home
wijndegustatie
Wijndegustaties.
Champagnes en bubbels. Wijndegustatie 17 18/11 te Gent en 24 25/11 te Oudenaarde." Check in voor een smaakvolle reis rond de wijnwereld." Noteer alvast in uw agenda de data van onze jaarlijkse wijndegustatie.: vrijdag 17/11 van 15u tem 21u en.
wijnhuis
Wijndegustatie 2017 Supermarkt Tacos.
Op zondag 19 november is het weer zover, de jaarlijkse Tacos wijndegustatie, waarop we jullie graag uitnodigen. Op de proeftafels staan meer dan 200 verschillende wijnen in de prijsrange 7 tot 50 Vooral Bordeaux-wijnen van de jaartallen 2015, 2014, 2010, 2009.
wijnfles
Wijndegustatie bij jou thuis Wijnhuis Nicolaus Groupon.
1999, voor een luxe wijndegustatie voor 7 tot 12 personen waarde 180. Tijdens deze proeverij in het comfort van je eigen huis, krijg je uitleg over de herkomst van de wijnen, over passende combinaties met spijzen en over zowat alles wat je verder nog wil weten over deze godendrank.
https checker
Wijncursus, Smaak Workshop of wijndegustatie Entrepot du Vin.
Nieuws Wijncursus, Smaak Workshop of wijndegustatie. Wijncursus, Smaak Workshop of wijndegustatie. Wil je wijn beter begrijpen? Neem deel aan een Smaak Workshop, organiseer een degustatie of schrijf je in voor een wijncursus. Houd je van een goed glas wijn? Geniet je van de prachtige kleuren, geuren en smaken?
logistieke keten
Wijndegustatie bij u thuis Vivanda.
000, 0 artikelen. Home / Shop Online / Degustaties / Wijndegustatie bij u thuis. Wijndegustatie bij u thuis. Heb je al eens gedacht aan een wijndegustatie aan huis? Dit tijdens een gezellige avond met vrienden of familie? Dan is een degustatie aan huis een aangename, sfeervolle manier om een avond in te leiden.
lening
Een wijndegustatie: themadegustatie of privé Vinvino wijnen vins.
Wij verzorgen een avondvullend programma om optimaal te kunnen genieten van de combinatie wijn/gerecht. U kan een tiental topwijnen proeven gecombineerd met een vijftal bijpassende of contrasterende gerechtjes die wij in onze VINVINO degustatieruimte bereiden. U zorgt voor de gasten en wij doen de rest.
Wijndegustatie met heerlijke hapjes Reizigersbeoordelingen De Weijers Hoven TripAdvisor.
20 november 2015 beoordeeld. Wijndegustatie met heerlijke hapjes. Gisteravond naar de wijndegustatie geweest. We wisten al dat de man een gedreven wijnliefhebber is die zelf zijn wijnen in Frankrijk gaat opsporen en zelf importeert. Begeleidende hapjes waren zoals altijd heel mooi gepresenteerd en heerlijk van smaak.
MON VIN-Wijndegustatie.
Wij verzorgen met plezier een wijndegustatie! Wij brengen niet enkel lekkere wijntjes mee om te proeven. Buiten het degusteren, zorgen we voor een woordje uitleg over de druif zelf, het wijnhuis, de streek, de geschiedenis, de gastronomische mogelijkheden en dit zonder schools te willen zijn.
Wijndegustatie bij wijnhandel Neyt.
Wijndegustatie volgens thema. Een wijndegustatie wordt op maat gemaakt van jouw gezelschap en kan dus ook per thema. Wij kunnen een onderwerp voorstellen gaande van een algemene, opbouwende proeverij tot uitgewerkte themas zoals wereldwijnen, wijnen van één druif, wijn-en-gerechtencombinaties, mousserende wijnen, enz.

Contacteer ons