Meer resultaten voor kookcursus haarlem

Home
kookcursus haarlem
De Groene Kookacademie: Vegetarische kookworkshop Puur! uit eten.
De Groene Kookacademie organiseert opleidingen en cursussen waarbij je werkt met natuurlijke, volwaardige biologische producten. Je leert hoe je lekkere, gevarieerde vegetarische maaltijden bereidt. Zo leer je welke biologische ingrediënten het beste worden gecombineerd voor een optimale voedingswaarde én smaak.
alimentatieonderzoek
Kooklessen voor mannen Rodi.
250 muzikanten vormen zondag de grootste band van Nederland. HAARLEM Maar liefst 250 bandleden 42 drummers, 43 bassisten, 88 gitaristen en bijna 90 vocalisten spelen zondag 29 mei om stipt 13.00 uur het nummer Rockin in the free world van Neil Young op de Grote Markt in Haarlem.
makelaar deventer
Kookscholen.
Kijk voor meer informatie op de website van Pats Kitchen. Haarlem: Vlam in de Pan. VlamIndePan verzorgt in de gezellige intieme eetwinkel in hartje Haarlem voor groepen tot 18 personen originele kookworkshops. Als je altijd al iets meer hebt willen weten over de vegetarische keuken is de vegetarische workshop er geschikt.
refurbished iphone 7
Kookworkshop in Haarlem. Foto's' van een kookcursus.
Kookcursus in Haarlem. Gezellig koken en eten in groepjes van maximaal 6 personen in de sfeervolle keuken van Le Cruchon. Tijdens de kookworkshop krijgt u handige tips mee. Na het koken geniet u aan de gezellig gedekte tafel van uw eigen gerechten en geniet u van een heerlijk glas wijn.
penne
Kookworkshop volgen? Dat doe je natuurlijk bij Perfect Catering!: Perfect Catering.
Op zoek naar een kookworkshop of masterclass in de regio Haarlemmermeer, Hoofddorp, Amsterdam of Haarlem? Ons pand in Nieuw-Vennep is goed bereikbaar en leent zich bij uitstek voor een unieke ervaring voor bijvoorbeeld uw verjaardag, vrijgezellenfeest, zakelijk uitje, teambuilding, bedrijfsuitje of andere gelegenheid.
Muurstickers
Wijncursus Haarlem of kaas cursus Haarlem provincie Noord-Holland.
TeesT is hèt culinaire opleidingscentrum van Nederland. TV-kok en vinoloog Robèrt Verweij verzorgt sinds 2003 wijncursussen en proeverijen in Haarlem of in de directe omgeving van Haarlem in de provincie Noord-Holland. Daarnaast verzorgt hij cursussen op het gebied van wijn, wijn en spijs, kaas, bier, brood, koffie en thee.
loodgieter de bilt
Welkom.
Kookcursus in Frankrijk. Kookcursussen, kookreizen, private dining. Welkom bij Table dAmis in Haarlem. Table dAmis is sinds 2004 actief in Haarlem en omgeving met vele culinaire en gastronomische activiteiten. U kunt bij ons terecht voor o.a. Kookworkshops en cursussen. Private dinners of home cooking bij u thuis of in een gezellige kookstudio in hartje Haarlem.
Kookcursus Fabulous Vegan! Nederlandse Vereniging voor Veganisme.
Goed nieuws voor lekkerbekken die meer plantaardig willen koken! Vanaf dinsdagavond 29 oktober 2013 geven Femke van den Heuvel van restaurant VlamIndePan in Haarlem en Mirjam Jansen van vegafabulous! in Harderwijk een korte, plantaardige kookcursus Fabulous Vegan! De cursus vindt plaats in het restaurant in Haarlem.
Koken in Sicilië HOME.
Inmiddels wonen we alweer in Haarlem, m aar de liefde voor Sicilië bleef, net als de liefde voor de Siciliaanse keuken. Gelukkig hou ik Nonna haar kookkunsten niet voor mezelf, maar deel die graag met anderen. Bijvoorbeeld tijdens mijn culinaire reis naar Sicilië.
Koken met Ellis Bewust en gezond met voeding.
Koken met Ellis heeft 3 kern activiteiten, dat zijn de kookworkshops samen met de advisering, de catering en de recepten. Belangrijk is daarbij dat het altijd gaat om evenwichtige en verantwoorde maaltijden samen te stellen zonder vlees, suiker of zuivel.
Italiaanse kooklessen Haarlem, Heemstede, Velsen Pasta Casa.
Aan het einde van de avond kunt genieten van wat de kok en wat u zelf heeft gemaakt. Haarlem, Heemstede, Velsen en verder. De kookstudio van PastaCasa is gevestigd in Sanpoort-Noord, maar wij ontvangen gasten en cursisten uit Haarlem, Heemstede, Velsen en verder.

Contacteer ons